Feesten en events op maat
bij Orchidee

Feest- en eventzaal
met karakter

Zaal Orchidee is gelegen in een oase van groen, op een boogscheut van Provinciaal Domein het Sterrebos. In deze historische hoeve verzorgen wij uw event op maat: communiefeesten, jubileums, huwelijken, babyborrels, bedrijfsbanketten, personeelsfeesten, rouwmaaltijden en bijeenkomsten met uw vereniging. De zaal biedt plaats aan 70 personen zittend aan tafel en 80 personen bij recepties. Bij mooi weer geniet u van een aperitief in onze uitgestrekte, afgesloten tuin met terras.

Sfeer

Culinaire menu’s met
authentieke smaken

Onze menu’s zijn een culinaire beleving die met de grootste zorg worden samengesteld door chef Kris. Met aandacht voor uw vragen en wensen werkt hij een formule op uw maat uit. Voor groepen vanaf 25 personen bieden we verschillende all-instandaardformules aan.

Menu

Zakelijke
bijeenkomsten

Een seminarie in feest- en eventzaal Orchidee heeft net dat ietsje meer. Onze zaal beschikt over alle praktische en technische faciliteiten om in een rustige en inspirerende omgeving een seminarie, bijeenkomst of vergadering te organiseren. Afhankelijk van uw wensen, verzorgen wij een uitgebreid ontbijt of gastronomische maaltijd.

Contact