Lekker en stijlvol tafelen in gastronomisch restaurant Orchidee te Roeselare

Welkom

Kaart

Menu's

Banketten

Reservatie

Info - Plan

Email


 

Restaurant ORCHIDEE

Menu's

- Juli 2017
- Augustus 2017
- September 2017
- Herfst 2017
- Eindejaarsfeesten 2017
- Januari 2018
- Valentijn 2018
- Maart 2018
- April 2018
- Mei 2018
- Juni 2018

Menu juli 2017

 

 

Tartaar van Hollands nieuwe
zure room/komkommer en radijs

Canadese kreeft
basilicumkers/schuimpje van koraal

Gemarineerd rund
groene asperges/gepofte aardappel

Perzik
gepocheerd/crumble/roomijs

 
Menu met 1 voorgerecht
Menu à 40.00€
Passende wijnen à 15.00€
 
Menu met 2 voorgerechten
Menu à 55.00€
Passende wijnen à 20.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Menu augustus 2017

 

 

Tartaar van rund gepelde kappertjes
gekonfijt eitje en soldaatjes

Zeetongetje Ostendaise

Gemarineerd varkenshaasje
Provençaals torentje crunchy potatoes

Aardbeien Romanoff

 
Menu met 1 voorgerecht
Menu à 40.00€
Passende wijnen à 15.00€
 
Menu met 2 voorgerechten
Menu à 55.00€
Passende wijnen à 20.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Menu september 2017

 

 

Céviche van lijn gevangen zeebaars
citroenolie en affilla cress

Zonnevis à la plancha
op een romige jus van kreukels en buchotmosselen

Wilde eend
de filet met sinaasappel partjes
het boutje gekonfijt

Soepje van abrikoos met amandelroomijs

 
Menu met 1 voorgerecht
Menu à 40.00€
Passende wijnen à 15.00€
 
Menu met 2 voorgerechten
Menu à 55.00€
Passende wijnen à 20.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Menu 15/10 – 30/11/2017

 

 

Slaatje van gerookte kwartel
notenolie

Zeeduivel gegrild
créme van pompoen

Fazant
selder en wortelblokjes
Dauphinoistorentje

Fantasie van tiramisu

 
Menu 3 gangen à 45.00€
Menu 3 gangen All-in à 20.00€
 
Menu 4 gangen à 50.00€
Menu 4 gangen All-in à 25.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Kerstdag 2017

 

 

Champagne De Poivre
met kerstgeschenkjes

Hartig soesje
créme van ganzenlever

Zonnevis
op versnipperde venkel en knolselder

Hertenkalfsteak
met oesterzwam en spekjes

Romige amandel
met bosvruchten en gebrande meringue

Koffie met zoetigheden

 
Menu à 55.00€
All-in à 80.00€
 
 

 

Top

 

1 januari 2018

 

 

Champagne De Poivre
met nieuwjaarsgeschenkjes

Timbaaltje van kreeft
coulis van koraal

Ravioli van eendenlever
overgoten met een heldere bouillon

Gemarineerd rund
gekonfijt witlof en pompoen

Creatie van karamel en hazelnootjes

Koffie met zoetigheden

 
Menu à 55.00€
All-in à 80.00€
 
 

 

Top

 

Januari 2018

 

 

Timbaaltje van kreeft
coulis van koraal

Ravioli van eendenlever
overgoten met een heldere bouillon

Gemarineerd rund
gekonfijt witlof en pompoen

Creatie van karamel en hazelnootjes

Koffie met zoetigheden

 
Menu à 55.00€
All-in à 80.00€
 
 

 

Top

 

Valentijnsmenu 2018

 

 

Schlossgut Ebringer Rosé
met hartendiefjes

Céviche van zeebaars
geconfijte radijs en komkommer

Krokant gebakken zonnevis
op een emulsie van sjalotjes en saffraan

Duifje zacht gerookt
créme van selder en wortel aardappeltorentje

Fantasie
uit de suikerkeuken

Kopje Arabica met zoetigheden

 
Menu à 55.00€
All-in à 80.00€
 
 

 

Top

 

Menu maart 2018

 

 

Gepekeld rund
zure uitjes en rode biet

Skreihaas
op jonge spinazie
krokante broodkorstjes

Glorius sneetjes
jus van morieljes
créme van jonge wortel

Spies van ananas
stroop van hibiscus en granaatappel

 
Menu 3 gangen à 45.00€
All-in à 20.00€
 
Menu 4 gangen à 55.00€
All-in à 25.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Menu april 2018

 

 

Hartig pannenkoekje
gevuld met gerookte zalm en tijgergarnaal

Spies van paling
romig sausje van groen

Lamshaasje met krokant korstje van mosterd
primeurs

Gebroken chocolade-ei amandelijs

 
Menu 3 gangen à 45.00€
All-in à 20.00€
 
Menu 4 gangen à 55.00€
All-in à 25.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

Menu mei 2018

 

 

Tartaar van langoustine bestrooid met gedroogd zeewier
schuimpje van limoen

Karnemelkstampers
gepocheerd eitje en asperge
(sup. handgepelde garnalen 5.00€)

Mechelse koekoek
op lentestew gebrande venkel

Boterwafeltje
romig ijs van créme brûlée

 
Menu 3 gangen à 45.00€
All-in à 20.00€
 
Menu 4 gangen à 55.00€
All-in à 25.00€
 
 

Allergenen en allergiëen
U kan zich wenden tot het personeel voor toelichting
De gerechten kunnen wijzigen volgens het marktaanbod

 

Top

 

 


Welkom | Kaart | Menu's | Banketten | Reservatie | Info - Plan

Restaurant Orchidee
Begoniastraat 9, 12de verdieping, B-8800 Roeselare
©2013 Solibo nv. - Webmaster contact.