01

à la carte

  • voorgerechten

    Burrata regenboog van tomaat/X-vierge/rucola€ 16.00
    Carpaccio van rund/balsamico/parmesanschilfers€ 18.00
    Oesters Fines de Claires€ 4stuks/12.00 6stuks/18.00
    Zeeduivel/gebraiseerd/Parijse champignons€ Vg 22.00 Hg 28.00
    Grietbot/courgetteschubben/witte wijnsaus€ Vg 22.00 Hg 28.00
  • hoofdgerechten

    Zwarte kip/Riesling/courgette/fondantaardappel€ 23.00
    Tartaar van rund op bot/handgesneden frietjes€ 23.00
    Rundswang/gebraiseerd/rode wijn/artisjok€ 23.00
    Lamskroon/kroketje van zwezerik/muntsaus€ 29.00
    Kabeljauwrug/persillade/mosselen/selder€ 28.00
    Zeetong/meunière of normande€ dagprijs
  • desserts

    Rabarber/geconfijt/yohurt/basilicum€ 9.00
    Crêpe/sinaas/likeur/roomijs€ 9.00
    Roomijs/chocoladesaus/slagroom€ 9.00
    Limoncello/sorbet/meringue€ 9.00
02

maandmenu

MENU JUNI/JULI

°°°°°°°°°°
Tartaar van kreeft/asperge/waterkers

°°°°°°°°°°
Gebakken kreeft/saffraan/shisho/selderblokjes

°°°°°°°°°°
Rund/geschroeid/gegrilde artisjok en courgette

°°°°°°°°°°
Limoncello/sorbet/meringue
°°°°°°°°°°

Menu à 55.00€
wijnarrangement à 25.00€

LUNCH EN DINNER

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

menu à 35.00
(enkel geserveerd tijdens de weekdagen)

ZOMERKRIEBELS 17/18/19 JULI2020

Aangezien onze lentekriebels van GASTRO#RSL niet konden plaatsvinden wegens CORONA
maken we er ZOMERKRIEBELS van, die we laten doorgaan in ZAAL ORCHIDEE.
Hier kunnen we de distancing garanderen en eventueel op het terras serveren.
°°°°°

ZOMERCOCKTAIL
gerookte paling/oester/tartaar van kalf
°°°°°
MAKREEL
gebrand/groene asperge/tomaat
°°°°°
ZWARTE KIP
Weissburgunder/courgette/fondantaardappel
°°°°°
AARDBEI
panna cotta/gel/roomijs
°°°°°
KOFFIE
zoetigheden
°°°°°
menu à 70.00 All-in

Alle menu's zijn altijd seizoensgebonden