01

à la carte

  • voorgerechten

    Helder bouillon€ 12.00
    Bretoens vissoepje€ 15.00
    Noorse zalm als tartaar peterselieroom krokante broodkorstjes€ 18.00
    Schelvishaasje coulis van tomaat/Parmesankoekje€ 22.00
    Zeeduivel râgout van champignons€ 22.00
  • hoofdgerechten

    Rundstournedos Bordelaise€ 30.00
    Anjouduifje jonge spinazie créme van jonge wortel€ 30.00
    Jonge tarbot coulis van schaaldieren€ 32.00
    Zeeduivel gegrild Béarnaissesaus€ 32.00
  • desserts

    Panna Cotta/passievrucht/schuimpje van limoen en munt€ 9.00
    Pastella de nata/roomijs€ 9.00
    Roomijs/chocoladesaus/slagroom€ 9.00
    Sabayon/fruit/roomijs€ 10.00
02

maandmenu

MENU MAART 2020

°°°°°°°°°°
Noorse zalm als tartaar
peterselieroom krokante broodkorstjes

°°°°°°°°°°
Schelvishaasje
coulis van tomaat Parmesankoekje

°°°°°°°°°°
Anjou-duifje
jonge spinazie créme van jonge wortel

°°°°°°°°°°
Panna Cotta
passievrucht schuimpje van limoen en munt
°°°°°°°°°°

Menu à 60.00€
Apero, wijnen, waters en koffie à 30.00€

LENTEKRIEBELS GASTRO#RSL 17-18-19 APRIL

MENU à 70.00€ All-in

Aperitief

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Koffie met zoetigheden

www.gastro-rsl.be

Alle menu's zijn altijd seizoensgebonden