01

à la carte

  • voorgerechten

    Burrata regenboog van tomaat/X-vierge/rucola€ 16.00
    Carpaccio van rund/balsamico/parmesanschilfers€ 18.00
    Oesters Fines de Claires€ 4stuks/12.00 6stuks/18.00
    Serrano-ham met meloenkogels€ 18.00
    Vitello Tonnato€ 18.00
    Mosselen en cocotte€ 18.00
    Scampi diabolique€ 18.00
  • hoofdgerechten

    Tartaar van rund op bot/handgesneden frietjes€ 23.00
    Rundswang/gebraiseerd/rode wijn/artisjok€ 23.00
    Lamskroon/muntsaus€ 29.00
    Kabeljauwrug/persillade/mosselen/selder€ 28.00
    Zeetong/meunière of normande€ dagprijs
    Rogrol/jus van kokkels en garnaal€ 26.00
  • desserts

    Créme Catalane€ 7.00
    Roomijs/chocoladesaus/slagroom€ 10.00
    Limoncello/sorbet/meringue€ 10.00
    Soepje van aardbeien/roomijs€ 9.00
02

maandmenu

MENU SEPTEMBER

°°°°°°°°°°
gerookte paling/kaastaart/mierikswortel

°°°°°°°°°°
lasagne van krab/véloute van champignons

°°°°°°°°°°
wilde eend/granny smith/gel van sinaas

°°°°°°°°°°
abrikoos/crumble/yohurtijs
°°°°°°°°°°

Menu à 55.00€
wijnarrangement à 25.00€

KEUZEMENU

Vitello de Tonnato
of
Mosselen en cocotte
of
Scampi diabolique
°°°°°
Rogrol/jus van kokkels en garnaal
of
Entercôte vanop de plancha
of
Schartongetjes Meunière
°°°°°
Créme Catalane
of
Soepje van aardbeien/roomijs
of
Koffie met zoetigheden

menu à 35.00

TO SHARE

PLANCHA ORCHIDEE
Serrano-ham, Mozzarella-kogels, salsa van tomaat en roomkaas en bruschetta
18.00/2pers.

PLANCHA ORCHIDEE +
Idem PLANCHA ORCHIDEE + gegrilde kipreepjes met currydip en fish and chips
24.00/2pers.

SUMMERBREEZE

VRIJDAGAVONDEN 4/11/18 SEPTEMBER

SHARING-DISHES
Serranoham, Mozzarella-kogels, salsa van tomaat en roomkaas, alikruikjes, garnaaltjes, kipreepjes met currydip

COTE à L'OS
Onze Belgische trots, saus naar keuze
of
ZEEBAARS
en papilotte

KOFFIE
met zoetigheden

Menu à 35.00

LUNCH V/D WEEK

STOOFPOTJE VAN ZEEDUIVEL

GEMARINEERD RUND/KRIELTJES

22.00

Alle menu's zijn altijd seizoensgebonden