01

  • Bites

    Oester/stuk€ 4.00
    Serranoham/meloenkogels€ 7.50
    Bretoens bordje (garnalen/oester/wulkjes)€ 10.00
    Tapasplankje€ 13.50
  • Starters/Salads

    Serranoham/meloenkogels€ 19.00
    Carpaccio van rund€ 20.00
    1/2 dos oesters€ 20.50
    Spies van zeeduivel en citroengras€ 23.00
    Salade/geitenkaas€ 18.50
    Salade/gerookte zalm€ 23.50
  • Meat

    Ribeye on coal€ 32.00
    Steak natuur/pepper/archiduc/kruidenboter€ 26.50
    Lamskroon/kruidenboter€ 36.00
  • Fish/Seafood

    Kabeljauw uit de oven/kruidenkorst€ 32.00
    Reuzegamba's/thym/look/citroen€ 33.50
    Zeeduivel/Parijse champignons€ 34.00
    Zeetong Meunière€ 39.50
  • To Share

    Tomahawk/béarnaise€ 80.00
  • Off the record

  • Kids

    Steak€ 18.00
    Kaaskroket€ 12.00
    Garnaalkroket€ 18.00
    Fish/chips€ 19.50
  • Vegan

    Salade Caprese€ 16.00
    Wokschotel€ 19.50
    Halloumi/gegrild/salads€ 21.00
  • Sweets

    Créme Brûlée€ 9.50
    Dame Blanche€ 9.50
    Trio van nagerechtjes€ 9.50
    Fantasie van chocolade€ 9.50
    Gekoelde Sabayon/bosvruchten€ 9.50
02

WEEKENDMENU

TEASER

KOUD OF WARM VOORGERECHT

jonge tarbot/coulis van schaaldieren/mossel en garnaal
of
slaatje gerookte eendenborst/toast

HOOFDGERECHT

kalfstournedos/gedroogde Ganda-ham/Dauphine-aardappel
of
krokant gebakken zeebaars/infusie van tomaat en basilicum

DESSERT

gekoelde sabayon/bosvruchten
of
fantasie van chocolade

MENU à 47.50

HERFSTKRIEBELS 29/30/31 OKTOBER 1 NOVEMBER

HALLOWEEN @ ORCHIDEE
vrijdagavond 29/10
zaterdagavond 30/10
zondagmiddag 31/10
maandagmiddag 1/11

GASTRO RSL MENU à 70.00€ All-in

APERO
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
DESSERT
KOFFIE
PASSENDE WIJNEN EN WATERS

reservatie onder RESERVEREN via RESENGO of 051/211723