01

à la carte

  • voorgerechten

    Gebrande makreel op krab peterseliedressing€ 18.00
    Zeeduivel gebraiseerd in Provençaalse groenten dillepluksels€ 22.00
    Carpaccio van tomaat en Burrata X-vierge€ 15.00
    Krokant gebakken coquilles slaatje van radijs en appel€ 22.00
    Zeetong gevuld met Parijse paddenstoel mousseline van tuinkruiden€ 22.00 als hoofdgerecht 35.00
  • hoofdgerechten

    Rib-eye Bordelaise€ 30.00
    Wilde eend "COL-VERT" créme van sjalot en Breydelspek aardappelkoekje€ 28.00
    Zeebaars krokante salades bedruipt met X-vierge€ 26.00
    Zeeduivel gegrild Béarnaisesaus€ 35.00
    Kabeljauwhaasje Mousselinesaus€ 35.00
  • desserts

    Soepje van zomervruchten en limoensorbet€ 9.00
    Pastella de nata met amandelroomijs€ 9.00
    Roomijs chocoladesaus/slagroom€ 9.00
    Sabayon/fruit/roomijs€ 10.00
    Chutney van peer roomijs van gezouten toffee€ 9.00
02

maandmenu

Koud voorgerecht

Krokant gebakken coquilles slaatje van radijs en appel

Warm voorgerecht

Zeetong gevuld met Parijse paddenstoel mousseline van tuinkruiden

Hoofdgerecht

Wilde eend "COL-VERT" créme van sjalot en Breydelspek aardappelkoekje

Dessert

Chutney van peer roomijs van gezouten toffee

Menu à 55.00€

Apero, wijnen, water en koffie à 25.00€

RESTAURANT ORCHIDEE GOES CLASSIC

DONDERDAG 10/10 EN VRIJDAG 11/10

°°°°°
PALING NAAR KEUZE
natuur
in de room
in het groen
napolitaans
of
degustatie van de 4 bereidingen
slaatje en hangesneden frietjes

28.00€


DONDERDAG 24/10 EN VRIJDAG 25/10

°°°°°
STOOFPOTJE VAN WILD

28.00€


DONDERDAG 7/11 EN VRIJDAG 8/11

°°°°°
FAZANT BRABCONNE MET ZAALVERSNIJDING

28.00€


VRIJDAG 15/11 ZATERDAG 16/11 EN ZONDAG 17/11
°°°°°

GASTRO RSL

HERFSTFESTIJN à 65.00€


DONDERDAG 28/11 EN VRIJDAG 29/11

°°°°°
HAAS HARLEKIJN MET ZAALVERSNIJDING

28.00€


DONDERDAG 12/12 EN VRIJDAG 13/12

°°°°°
BRETOENS BORD
(oester, wulkjes, garnalen, gamba, mossel en kreukels)

28.00€
sup. 1/2 kreeft à 20.00€

Alle menu's zijn altijd seizoensgebonden