01

à la carte

  • voorgerechten

    1/2 Doz. Oesters op ijs€ 15.00
    Krokant gebakken visreepjes met tartaarsausje€ 15.00
    Carpaccio van tomaat en Burrata X-vierge€ 15.00
    Gebrande makreel op krab peterseliedressing€ 18.00
    Zeeduivel gebraiseerd in Provençaalse groenten dillepluksels€ 22
  • hoofdgerechten

    Rib-eye Bordelaise€ 30
    Spies van rund Choronsaus gepofte aardappel€ 26
    Zeebaars in zoutkorst€ 26
    Zeeduivel gegrild Béarnaisesaus€ 35
    Kabeljauwhaasje Mousselinesaus€ 35
  • desserts

    Soepje van zomervruchten en limoensorbet€ 9
    Pastella de nata met amandelroomijs€ 9
    Roomijs chocoladesaus/slagroom€ 9
    Sabayon/fruit/roomijs€ 10
    Panna Cotta met abrikoos en framboos€ 9
02

maandmenu

Koud voorgerecht

Gebrande makreel op krab peterseliedressing

Warm voorgerecht

Zeeduivel gebraiseerd in Provençaalse groenten dillepluksels

Hoofdgerecht

Piemontees rund gegrild hofmeesterboter

Dessert

Panna Cotta met abrikoos en framboos

Menu à 55.00€

Apero, wijnen, waters en koffie à 25.00€

VAKANTIEMENU 16-17-18 AUGUSTUS



1/2 doz. oester
of
Krokant gebakken vissenreepjes met tartaarsausje
of
Carpaccio van tomaat en Burrata X-vierge


Zeebaars à la plancha
of
Gamba's met kruidenboter
of
Steak au poivre


Menu à 35.00€

alle menu's zijn altijd seizoensgebonden