01

TAKE AWAY traiteurdienst eindejaarsfeesten

  • voorgerechten

    Roosje van gerookte zalm/kruidenmousse/toast€ 15.00
    Ganzenleverterrine/uienconfituur/notentoast€ 22.00
    Bavarois van kreeft/drupples basilicum/Shisho-pluksels€ 23.00
    6/8/12 oesters geopend/citroenparels€ 15.00/20.00/25.00
    1/2 kreeft in schoonzicht€ 22.00
    Stoofpotje van Noordzeevis€ 22.00
    Kalfszwezerikkroket/mosterddressing€ 23.00
    Pladijsmoot/op witlofsnippers/blanke botersaus€ 23.00
    Kerstbordje (assortiment van 3 koude en 2 warme hapjes)€ 12.00
  • hoofdgerechten

    Parelhoenfilet/Portsausje€ 20.00
    Varkenshaasje/gebraiseerd in rode wijn€ 20.00
    Hertenkalf/poivradesaus€ 26.00
    Fazant/Brabaçonne€ 26.00
    Kreeft in schoonzicht€ 30.00
  • desserts

    Crème Brûlée€ 6.00
    Trio van nagerechtjes€ 8.00
    Fantasie van mandarijn€ 8.00
02

TAKE AWAY MENU

Traiteurdienst


MENU BOEKET
°°°°°°°°°°
Roosje van gerookte zalm/kruidenmousse/toast
°°°°°°°°°°
Parelhoenfilet/Portsausje
°°°°°°°°°°
Crème Brûlée
°°°°°°°°°°
35.00/pers.


MENU ORCHIDEE
°°°°°°°°°°
Ganenleverterrine/uienconfituur/notentoast
°°°°°°°°°°
Varkenshaasje/gebraiseerd in rode wijn
°°°°°°°°°°
Trio van nagerechtjes
°°°°°°°°°°
40.00/pers.


MENU PHALAENOPSIS
°°°°°°°°°°
Bavarois van kreeft/drupples basilicum/Shisho-pluksels
°°°°°°°°°°
Hertenkalf/poivradesaus
°°°°°°°°°°
Fantasie van mandarijn
45.00


bij alle hoofdgerechten wordt er een wintergarnituur bijgeleverd nl. witlof, gepofte appel met veenbesjes, wortel, Dauphnoistorentje of kroketjes en tuinkers.


BESTELLINGEN

Wij aanvaarden bestellingen voor 24 en 25 dec. ten laatste op 21/12 tot 12.00uur
Wij aanvaarden bestellingen voor 31 dec en 1jan ten laatse op 29/12 tot 12.00uur


Bestellingen kunnen worden besteld via 051/211723 of info@restaurant-orchidee.be